istanbul fuar merkezi

İstanbul Fuar Merkezi (İFM)

Atatürk Havalimanı Karşısı
34149 Yeşilköy
Tel: (+90 212) 468 52 00
Faks: (+90 212) 465 59 59
E-mail: info@ifm.com.tr
Web: www.ifm.com.tr

ifm_kroki

İstanbul’u dünya fuarcılığının başkenti yapma amacıyla yola çıkan ve İDTM tarafından işletilen Türkiye’nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’de her yıl ortalama 100 fuar yapılmaktadır.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi tarafından düzenlenen, kendi sektörlerinde dünyanın en büyük fuarları arasında sayılan ve her yıl yurt içi ve yurt dışından yüz binlerce ziyaretçi çeken Paintistanbul & Turkcoat, Chem Show Eurasia ve Putech Eurasia gibi uluslararası fuarlar vasıtasıyla binlerce firma yeni pazar ve fırsatlarla buluşmaktadır.


İstanbul’un diğer yerlerinden Fuar Alanına ulaşmak için aşağıdaki ulaşım seçeneklerini kullanabilirsiniz. 

Fuar Alanına Ulaşım Seçenekleri:

Metrobüs
Zincirlikuyu, Mecidiyeköy ve Avcılar'dan fuar alanına ulaşım en hızlı Metrobüs ile sağlanmaktadır. 34 A metrobüs hattını kullanarak Atatürk - Şirinevler durağından Atatürk Havalimanı (M1A) metrosuna aktarma yapıp Dünya Ticaret Merkezi/İstanbul Fuar Merkezi istasyonunda inilebilir ve fuar alanına ulaşabilirsiniz.  
www.iett.gov.tr

Metro

Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattı (M1A) İstanbul Dünya Ticaret Merkezi/İstanbul Fuar Merkezi kompleksi içinden geçmektedir. 
Zeytinburnu ya da Şirinevler metrobüs duraklarından Atatürk Havalimanı metro hattına aktarma yapılabilmektedir. (Not:  Metro hattında çalışma olması sebebiyle Şirinevler üzerinden belediyenin sağladığı aktarma hizmetini kullanabilirsiniz.)

www.istanbul-ulasim.com.tr

Otobüs
İstanbul Havalimanı’ndan kalkan HVİST- 13 otobüsleri ile Ataköy-Şirinevler metro durağından M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro güzergahı kullanılarak İstanbul Fuar Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.  
www.iett.gov.tr

Araba
3 alternatif arterden karayolu ile fuar alanına ulaşabilirsiniz. (E5, TEM ve Sahil Yolu) 

Faydalı Linkler
Istanbul Havalimanı  www.istairport.com
Sabiha Gökçen Havalimanı  www.sgairport.com

Organizatör