Katılımcı Bilgileri

Neden Katılmalısınız

Rakiplerinizin yer aldığı, ürünlerinizi niş pazarında gösterebileceğiniz, Satış Olanaklarınızı arttıracak, Müşteri İlişkilerinizi geliştirecek, Sektör Bağlantılarınızı genişletecek, yerli ve yabancı sektör liderleri ile Görüşme İmkânı bulacağınız, Marka Bilinirliğinizi yükseltebileceğiniz, sektörde markanızın Pazarlamasını yapabileceğiniz, ücretsiz sunumlar gerçekleştirebileceğiniz ve prestijinizi optimum noktaya çıkarabileceğiniz Cosmetics & Home Care Ingredients Fuarını kaçırmayın.

Fuarın Künyesi

Fuarın tarihi, yeri, resmi açılış saati, brüt ve net sergileme alanı, beklenen katılımcı ve ziyaretçi gibi birçok detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Stand Başvuru Formu

Cosmetics & Home Care Ingredients Fuarında Katılımcı olarak yer almak için Stand Başvuru Formunu doldurup bize yollamanız yeterlidir.

Sponsorluk Seçenekleri

Çeşitli Sponsorluk seçeneklerinden size en uygun olanı bulabileceğiniz Sponsorluk Seçenekleri Broşürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Katılımcılar Tarafından Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)

Konferans programında yer almak için ne yapmalıyım? Fuar kurulum ve söküm tarihleri nedir? Fuar katılımcıları için giriş ve çıkış saatleri nelerdir? Başvurular için son tarih ne zaman? Bunlar ve bunlar gibi birçok sorunuzun cevabını buradan bulabilirsiniz.

Katılımcı Girişi

Cosmetics & Home Care Ingredients Fuarı hizmetlerinden yararlanabilmeniz için tarafınıza gönderilen “Kullanıcı Adı ve Şifre” ile burada belirtilen alandan online sisteme giriş yapabilirsiniz.

Çözüm Ortakları

Fuarda size en iyi hizmeti verebileceğine inandığımız çözüm ortaklarımızın iletişim bilgileri burada yer almaktadır.

İstanbul Rehberi

İstanbul’da ziyaret edebileceğiniz tarihi mekanlar, eğlence mekanları, fuar alanına yakın bölgede gezilecek yerler, hastaneler, alışveriş merkezleri ve restoranlar, diğer bölgelerde dünya mutfaklarının sunulduğu restoranlar, İstanbul’un genel iklim özellikleri ve IDTM’de yer alan banka ve mağazaları İstanbul Rehberi’nden bulabilirsiniz.

Konferans Programı

Tüm katılımcılarımızın ücretsiz olarak yeni ürünlerini ve yeni teknolojilerini tanıtabilecekleri Konferans Programı’na rezervasyon yaptırmak için yapmanız gerekenlere buradan ulaşabilirsiniz.

Konferans Programı

Konferans Programı ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Organizatör